Daily Discoveries 2-5-2020

Since we're on the new page of May, I think it's not late to tell that I want to add some topics in my blog to make it more interesting haha. One of my daily routines is surfing through the internet which sometimes gives me bit knowledge (or just shallows info) but anyway let's write and compile them here. siapa tahu berguna.

  • I always love TED. Luckily we can enjoy its content on many platforms. My favorite one is from youtube (I'm a visual btw), the second one is Summary-version from LinkedIn. Try How to be a Better HumanYour body language may shape who you are, or Looks aren't everything. Believe me, I'm a model.
  • Today I have an online consultation with my dermatologist. Satu hal yang baru aku sadari adalah selama ini aku menggunakan krim malem dengan salah! Krim malem yang harusnya dipake banyak-banyak dan habis dalam dua minggu malah udah mau dua bulan masih kupake hahahha. Mungkin ini maksudnya dalam menggunakan jasa / barang tertentu, kita harus bener-bener paham. Benar-benar clear. Pengalaman penting bahwa kita bertanyalah sebanyak-banyaknya sampai benar-benar paham untuk urusan apapun. I know I need to improve my communication skill cause this could be happen in another ocasion.
  • I just started my 30 days self-video challenge. Hah apaan tuh!! Jadi aku nyoba-nyoba ngomong apapun itu, selama dua menit, setiap hari, dan direkam. hahahaha. gajelas emang tapi I just want to see my self growing. Actually, I'm an awky. Suka gugupan dan kagok kalau harus ngomong /cerita di depan umum. kayak helooooww don't put your focus on me, please. I know this is simple but it's necessary since my first video ever was a total mess. It's only me on the frame but why I did I feel shy 😅😅
Let me end this post with a three line Haiku:
The sky is getting dark
I'm thirsty
One glass is enough
- dwi 02/05/2020


2 komentar

  1. Saya juga suka TED, mba. Tapi sudah lumayan lama nggak menonton video-video terbarunya >,< by the way, semangat untuk video challenge yang mba lakukan, semoga setelah 30 hari berlalu, ada perkembangan signifikan sesuai dengan apa yang mba Dwi harapkan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mba sudah mampir ke blog saya hihiih.. iya semoga dengan challenge ala ala ini ada hal yang bisa saya petik atau hanya sekedar meningkat dari diri saya yang kemaren2 :)

      Delete

feel free for coment here :)